BLOGGENE JEG LESER

God morgen, nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere bloggene jeg leser. Her er bloggene jeg leser i tilfeldig rekkefølge, den beste er ikke først og den dårligste sist ogsåvidere.


www.rachelnordtomme.blogg.no Denne bloggen synes jeg er gøy å lese, har ikke vært fast leser så lenge, men bloggen hennes er kjempebra, handler litt om trening og diverse andre ting.

www.rakelnesset.blogg.no Jeg leser denne bloggen fordi hun er en bra blogger som blogger om veldig interisante ting. Hun oppdaterer også bloggen sin veldig ofte.

www.slk3.blogg.no Jeg leser denne bloggen fordi jeg liker å lese hva disse tre jentene holder på med om dagene. Det er en kjempabra blogg, dessuten er hun i midten søsteren min.

www.hja.blogg.no er yndlingsbloggen min. Jeg liker å lese bloggen hennes fordi hun skriver ganske ofte på bloggen, og hun blogger veldig bra. Jeg liker å lese bloggen og koser meg med hvert nye innlegg.

www.edna3.blogg.no Jeg leser Edna sin blogg fordi hun skriver bra og hun skriver om hva hun skal gjøre, og hva hun har gjort om dagene og slike ting. Det er jo fint for meg å høre, må jo følge med litt, hehe. Uansett er edna3 en bra blogg til at hun er veldig ung blogger.( hun er like gammel som meg )

www.gurobroxaune.blogg.no Guro har nettopp begynt å blogge. Hun blogger kjempebra allerede. Jeg leser bloggen fordi hun skriver oppdaterer bloggen litt ofte, og hun skriver bra, og har fine bilder.

Dette var altså bloggene jeg leser, håper dere klikker dere inn på lenkene. Leser andre blogger sometimes og da, men leser disse hver dag nesten.

Hvilke blogger leser du ? Noen av de samme som meg?
-Harola

5 kommentarer

Edna-edna3

06.mar.2011 kl.11:35

Takk Hanne jenta <33

madelene4.blogg.no

06.mar.2011 kl.12:21

Leser di ikke min :O

harola

06.mar.2011 kl.18:30

Jo, ikke hver dag da. Forresten tok æ ikke med så mang fordi da hadd innlegget vorte for langt

liksooom

08.mar.2011 kl.22:41

Lika veldi godt www.kristinabe.blogg.no og www.marcusek.blogg.no :)

Mayliss!?! ?! <3

09.mar.2011 kl.07:31

Jegliker din Hanne , og madelene sin og Edna!?! ?! !!

Skriv en ny kommentar

hits